Kupio sam MTD trimer (u Osijeku),radio je odlično par sati,a onda počeo da zeza.Pošto je pod garancijom,ne bih da nešto mrčim da mi ne bi odbili popravak nekog većeg kvara.Naime,kada se zagreje radi na ler-gasu,ali kada dodam gas da kosim-ugasi se.Pretpostavljam da je problem u dovodu goriva,ali...
Pitanje:Može li neki ovdašnji majstor da mi to reši a da u servisu u Hrvatskoj ne primete da je nešto čačkano?Ne bih da ga nosim preko granice ako se radi o nekoj gluposti,ali u slučaju većeg kvara-naravno.Hvala :tup
Trimer MTD 790M-gasi se kad se zagreje?!
Pazi ovako . Mnogo je bolje da si uzeo einhell ili villager ( koga svi hvale i masovno ga ljudi kupuju ) a ako si imao novca najbolja varianta je bila huskvarna .
Da li si vrsio razradjivanje motora po propisima. Potrosis jedan rezervar bez opterecenja pa drugi na neku malu sitnu travicu i tek onda da pocnes da kosis.
Ako nisi razradio motor i odma poceo da kosis moze da dodje do vrlo velikih problema na motoru i da ti masina bas malo traje.
Ako si sve razradio po propisu najverovatniji ti je problem membrana u karburatoru koja nije ni skupa a i lako i brzo se menja.
U slucaju da nisi razradjivao po propisu nosi preko granice odma i ako budes imao srece priznace ti garanciju.
DULEmajstor wrote:
Pazi ovako . Mnogo je bolje da si uzeo einhell ili villager ( koga svi hvale i masovno ga ljudi kupuju ) a ako si imao novca najbolja varianta je bila huskvarna .
Da li si vrsio razradjivanje motora po propisima. Potrosis jedan rezervar bez opterecenja pa drugi na neku malu sitnu travicu i tek onda da pocnes da kosis.
Ako nisi razradio motor i odma poceo da kosis moze da dodje do vrlo velikih problema na motoru i da ti masina bas malo traje.
Ako si sve razradio po propisu najverovatniji ti je problem membrana u karburatoru koja nije ni skupa a i lako i brzo se menja.
U slucaju da nisi razradjivao po propisu nosi preko granice odma i ako budes imao srece priznace ti garanciju.
Danas je otišao za Osijek,pozdrav...
Meni se dešava da ispadne kabel sa svećice i onda se gasi. Kada vratim kabel on radi normalno. Inače, imam Einhel trimer.
Možda mu je to mera koliko treba da radi. Ugreje se i možda treba da sačekaš da se ohladi da bi nastavio.