Evo ja imam Samsung E250. Kupila ga za DŽ preko mts-a
To je neka, recimo niža klasa, radi ko zmaj 2god, ispadao zilion puta (klinci ga čak i okupali), odličan meni, sve za 10, za moje prohteve. Prošlo mi mnogo telefona kroz ruke (što sam starija telefon mi je jednostavniji) i hoću da kažem da ne treba generalizovati , pogotovo Samsung.
Oni su izbacili na tržište veliku ponudu jeftinih telefona (odlično za naše podnevlje ) pa samim tim, nađe se tu i krdža, što nikako ne znači da je to loša marka u klasi u kojoj nudi cenu!
Napr. ja zbog iskustva zazirem od Sony ericsona a Nokia-i svaka čast, ako se možeš malo više ispružiti!
Ratko,ne znam za taj model ali Samsunga sam imao jednom i nikad vise :nono :nono :nono
Naime,treci ili cetvrti dan mu je prsao ekran cija je zamena kostala kao nov telefon,a posle dve nedelje bio je ko solunac iz nekih davnih vremena.Takodje ubijala me je njegova sporost,a posto je bio model koji se otvara(klizno),vrlo brzo je poceo da brljavi...Dakle,pre toga a i posle toga,samo NOKIA.Za mene,naravno,mada nemam nista protiv ni prema recimo sony-ericson-u ili nekoj drugoj marki,ali samsung... :nono :nono :tup