Dobar dan. Imam hilti t905 AVR, kupio sam ga u Italiji polovnog,i koristim ga vec duze vreme. Upalila mi se pre nekih mesec dana lampica za ulje..pa se sad bojim da mi ne crkne,a ne znam koje se ulje sipa u njega,pitao sam dosta njih i niko ne zna. Odneo bih ga ja u servis ali ne mogu posto nemam papire od njega. BIo bih veoma zahvan ako bi neko mogao da mi pomogne,jer ja stavrno ne znam sta bi tu mogao da sipam,jer to nije ulje to je nesto kao neka mast i ulje kad bi se pomesalo. Unapred hvala,i ko god nesto zna neka slobodno kaze,jer je od velike pomoci.
Hilti T905 AVR Pomoc
Ma cetkice su ok,nego smo mi bas gledali da li ima ulja u njemu,tamo gde su lezajevi i ima nesto malo jedva da se vidi. Ja bi sipao tu ulje,ali ne znam ni koje da sipam,a i to nije klasicno ulje nego nesto izmedju masti i ulja, ako neko zna nesto o tome ja ga molim da pomogne.
NIje valjda da niko nema hilti, i da ne zna sta se sipa za podmazivanje lezajeva ? Pomozite.
Na tom modelu nema lampice za ulje . Ti modeli imaju lampice koje se pale kad je potreban servis , obicno posle 200 sati rada . Tvoj T 905 ce raditi jos oko 50 radnih sati sa upaljenom lampicom , onda ce se ugasiti skroz . Znaci ceka te veliki servis i zatim resetovanje samog ajd da kazem kompijutera u T 905 .
U svakom slucaju ti modeli su obezbedjeni i od kradje i to da znas ....
A ja ne znam kako bi ja njega mogao da nosim u servis kad nemam papire od njega ? Bio mi je juce jedan prijatelj i iskljucio tu lampicu za servis skroz i sad moze da radi koliko hocu ,ne mora da se resetuje. Ne koristim ja njega svaki dan,nego po potrebi,ali gledali smo bas i ima jako malo tog ulja gde su lezajevi,ne znam da li bi skodilo nesto ako bih ja sipao neko gusto ulje tu ? A imam jos jedan malo manji hilti i na onom mi jos nije palio lampicu,ali onog sam uzeo novog pa ga nosim u servis kad treba,
A i jedan moj poznanik je preko nekog servisera nabavio to sto je kao mast i ulje,ali mu je taj serviser sipao to u neku drugu flasicu da ne bi znao sta se sipa tu, i nije bas jeftino to.
Bilo koja mast a i ulje je bolje nego nista.Bitno da se podmazuje.
Pa jel zna neko da ima neko ulje koje bi tu moglo da se sipa da je gusce tako ?
Ako nekom trebaju jos neka servisna uputstva nek se javi na email
Obicno se lampa pali kada su cetkice u pitanju, koliko mi je poznato.Trebalo bi je ipak
nositi u ovlasceni servis, mozda bi je trebalo resetovati. posto neki modeli pamte vreme
koriscenja i posle 200/300 sati lampica upozorava da je potreban servis.Kao kod kola.
Знам да незнам, а све што знам научио сам од неког.