Supruga sa bavi dekupazom, ja kao svaki dobar muz
pomalo joj pomazem tj. ja sklapam kutije posluzavnike i ostali repro. Do skoro smo MDF sekli u stovaristima i nisu nam naplacivali secenje tako da je to bilo isplativo, medjutim od nedavno su svi ili poceli da naplacuju secenje ili ne zele da sku sitne komade. Mi odprilike na mesecnom nivu isecemo oko 2 m2 mdf ali su to dosta sitni komadi i ima ih puno pa sam razmisljao da kupim ovaj Einhell cirkular i da ja kratim mdf sam na potrebne dimenzije, po mom proracunu ako isecem 10m2 na njemu umesto da mi naplate secenje on se vec isplatio tako da sa te strane se isplati.
E sad me interesuje strucno misljenje kakav je on za rad po pitanju preciznosti posto mi je to veoma bitno jer ako omasim i 1 mm to se vidi odnosno ne mogu da sklopim kutiju kako treba ako stranice nisu iste.
Da li bi ovaj cirkular mogao da mi za prvo vreme zavrsi posao sekao bih samo mdf nadeblji od 10mm i ne neke velike komade u stovaristu bih izvlacio snite na jednu dimenziju i samo kratio na manje parcice.
Uz kvalitetan list testere i malo veci broj zuba moze da odradi posao u hobi varijanti.
Знам да незнам, а све што знам научио сам од неког.