Novosti sa nedelje mode -pleteno je uvek bilo u modi ali u 2010 pleteno ce biti moderno kao nikada.Prolece 2010 ce biti pravi BUM pletene gardarobe.Najaktuelnije ce biti:pleteni kaputi,haljine,kape,ogromni salovi,VUNENE carape,torbe.Sik sezona-pletena haljina.Boje:zelena,bordo i siva a torbe jarkih boja.
mi u Srbiji nemamo jos tu kulturu i ne umemo da cenimo rucni rad-za nas je pojam rucnog rada vuneni poluver i carape,i pravimo se da smo najpametniji a uvek kaskamo za svetom.Izvinjavam se ako sam nekog uvredila ali moji najblizi iz srbije nemogu da shvate moju ljubav prema rucnom radu.Sada malo slika(izvinite ako pravilno ne napisem neka imena jer sam navikla da ih izgovaram na ruski)
Nedelja mode u Moskvi-pleteno,tendencija 2010
Bice toga jos zato devojke drage-IGLE i KUKICE u ruke i na posao Dajte da i na delima budemo IN a ne samo na recima
Bice toga jos zato devojke drage-IGLE i KUKICE u ruke i na posao Dajte da i na delima budemo IN a ne samo na recima
Bilo bi divno kada bi imale seme.
anatea
Kako ovde ima dobrih stvari i interesantnih detalja !!
Sema nema ali cu biti u toku jer ovde zene odmah na forumu pocinju da komentarisu i svaka da svoj predlog i na kraju urade a i mi bi mogli to jer nisu one pametnije ali su ORGANIZOVANIJE
Paul & Joe, Fall-Winter
Oscar de la Renta, Pre-fall 2008
Ovo je stvarno super, ali problem sa pletenim stvarima je jer najbolje stoje onima sa savršenom linijom, što se može videti na ovim modelima. Ova siva tunika i siva haljinica su mi predobre.
Dolce&Gabbana
Cavalli
ovde je prolece -leto 2010 http://zaviazalki.blogspot.com/search/label/подиумные%20модели
opet kenzo