Na mojoj pegli se odvojila grejna ploca od tela pegle. Vidi se da je u pitanju jedan srafic na spicu, ali ne znam kako da otvorim peglu da mu pridjem i da ga zavrnem.
Nisam htela da zbog glupog srafa zovem majstora, medjutim ne mogu da je otvorim.
Na zadnjem delu postoje dva srafa i kada se oni uklone vide se jos dva koji drze grejnu plocu sa donje strane. Kada se i oni odsrafe, ne mogu lako da odvojim telo pegle od grejne ploce....
Vidim da se drzi na prednjoj strani, kod spica, ali necu da cimam i vucem jako da ne bi pukla. Ne vidim nigde ni jedan sraf, pa pretpostavljam da je plastika na prednjoj strani pegle nekako vezana ( dal' na pero i zljeb ili sl.) Gledala sam sa prednje strane da li postoji neki sakriveni sraf ispod nekog poklopca ili gumene navlake , ali nisam nasla nista.
Molim za pomoc! ....unapred hvala
Po tie 2 strafa od zadnata strana se vadat tasterite od gore so pomos na strafciger ili nekoj drug alat.Pod niv ima eden straf.Potoa se vadi plastikata pod delot za spricanje so pomos na strafciger ili slicno (pod taa plastika vnimatelno treba da se otsrani crevoto za voda). Bi trebalo da dojdete do toj straf sto ja stega dolnata ploca.
Pozdrav.