Pozdrav svima, i imam problem sa ovom ves masinom ,naime osovina se vrti u mestu a ne bi trebalo, pa ne mogu da nabavim samo osovinu da se zameni vec sam cuo da treba ceo bubanj ali ni to ne mogu da nadjem negde, da li neko mozda zna gde bi mogao to pronaci, zvao sam neke zvanicne servise ali se ispostavilo da nisu servisi za samsung, ne znam kako to. evo i slike od toga sta mi treba. molim za pomoc
SAMSUNG ves masina p8097 potreban bubanj
U Subotici sigurno ima strugara koji znaju ovo "zaklano" ležajno mesto da "nagoje" i strugarski vrate na nazivnu meru.Taj posao košta jednu do dve crvene...
nadam se...pogledacu pa javljam sta sam uradio
e narode masina je popravljena, skinuta osovina i fiksirana sa srafom i zalepljena spec lepkom, pa dok drzi nek drzi, u svakom slucaju radi sada. hvala svima na savetima. pozdrav
Drago mi je da ste uspeli. Da bi duže živela na tvoju radost i trajnost veša probajte da od sada ne gazite max broj obrtaja centrifuge. Naredni korak je da ponekad sipate sodu bikarbonu ( uz svako pranje na 60c ili više ) po jednu kafenu kašičicu uz prašak. ...... i da se javite kroz par godina!
Heheheh, e hvala na lepim zeljama , stavaljacu u buduce manje vesa a za broj obrtaja nisam znao ali cu i to sada primenjivati, hvala na savetima. Veliki pozdrav
Zvanični servis za Samsung je u Beogradu, zove se Bgelektronik. ------- Bg Elektronik
Da li ste razmišljali da taj deo poravite kod metalostrugara ili nekog ko je majstor za metal opšte struke? Čini mi se da kad budete čuli cenu tog dela novog ( a mašina ima sigurno više od tri godine) pomislićete da se ne isplati sav trud.
/ u taj servis sam nosio tuđ fotoaparat - niska kvalitetna kategorija, popravka je trajala više od tri meseca i koštala skoro 40€ - nov takav je koštao manje od 100€ /
Srećno!