Veš mašina Concorde 2040 top, neradi ni na jednom programu, po mom misljenju je programator ali ipak bi mi bilo drago da čujem i druge sugestije, i ako je do programatora zna li neko gde bi se mogao nabaviti originalni ili koji bi programator mogao biti ugrađen kao zamena za originalni?
Veš mašina Concorde 2040 top
Utičnica u zidu ima struje i ima struje u priključnom kablu pa sve do programatora, a kod bravice mi nepokazuje ništa na multimetru i kod priključnih kablova bravice isto ne prikazuje ništa iako je mašina uključena u struju
Iz iskustva utičnice isprobavam fenom ili kaloriferom. Koliko kablova - provodnika ide u bravicu? Nisam radio tu mašinu tako da su saveti orijentacioni. A prekidač za uklučenje na mašini?
U pitanju je uska mašina sa punjenjem od gore, posebni prekidač za uključenje nema, jednostavno se okrene programator na željeni program, a bravica ima tri kabla dva ulazna i jedan izlazni, i napravio sam i par fotki, i hvala na savetima, sto bi se reklo ko pita taj ne luta.
Poštovani leone55, gledajući sliku vidim da prekidač za uljučenje/isključenje je spakovan u programator. Kada je dugme programatora u višem položaju onda je uljučena, a kada je utisnut ka mašini onda je isključena.
Pogledajte da li dugme programatora ide gore - dole i uz zvuk/ cak. Moguće je da je prašina sa deterdžentom zasmetala programatoru pa je to sve uzrokovalo neulkjučivanje mašine.
Pokušajte pa pišite za dalje.
Pozdrav - slike su meni pomogle
Jeste bili ste u pravu dugme je u okviru programatora, tako da je ponovo u funkciji, malo pre sam je stavio da odradi jednu rundu, hvala na pomoći.
Uspeh je Vaš, lepo ste objasnili, slikom potpomogli, kao da sam bio prisutan.
Molim lepo, nije bilo teško. Pozdrav
Programator spada u najpouzdanije delove veš mašine i najređe se kvari. Počnite proveru od utičnice u zidu i bravice na vratima, pa ćemo dalje....
Pozdrav