za ves masinu gorenje ps663 bio .sa 2 kondezatora molim vas za semu programatora koja zica gde ide . pozdrav.
za ves masinu gorenje ps 663 ,sema za programator.
pregledao sam celi programator nema nikakve oznake,vidim da u forumu ima 3 vida oznake,pa dali imas seme za te 3 ,i dali mozes da mi posaljes .hvala
paja electro gde si ?cekam odgovor
Bio sam na putu. Opisi mi koji je kvar na toj masini posto je to jako stara masina i ugradjivano je vise tipova programatora PG 111 i PG 800 oba su sa 12 programa. Posto ja nemam skener moracu otici kod jednog drugara da skenira seme. Sa ova dva programatora masina je radila sa jednim kondenzatorom. Programator PG 800 zamenjuje sve programatore u masinama PS 653, PS 663, PS 664 i PS 615 BIO R. Za nekoliko dana cu ti poslati seme. Pozdrav. Pronasao sam sajt gde mozes skinuti seme
ovako:na 9 ili 10 ukljucuje centrifugu ,na 8,7 voda vrije i ne okrece se programator ,to je kao jedan majstor pobrkao zice ,i nisam probao kako radi jer nekoliko creva su bili pocepane ,i nisam mogao da nadjem tad. To je to sad cu pokusati sa tvoje pomoci da nadjem koja zica gde ide na programatoru.pozdrav.
paja mozes li da mi posaljes seme slikovito koja zica gde ide zavisno od boje .zaglavio sam ,masina stoi tako.pozdrav.
http://www.fanzo.org/forum/viewtopic.php?f=115&t=11549
Ovde ćeš naći to što ti treba.Pozdrav iz Mošorina :bye2
hvala ti puno mislim da cu s tvoim semama popraviti masinu .pozdrav.
moze li mi neko reci koje zice na programatoru su za onaj program pranja gdje motor okrece oko 10tak sekundi a zatim pauzira 5...6. unaprijed hvala
Pogledaj oznaku na programatoru, oznaka se nalazi u sredini ploce gde su ukljucene zice a pocinje sa slovima PG .