evo jednog detalja iz moje sobe...jako jednostavno a efektno..nadam se da vam se svidja..pozz
Dekor sobe za 300din i malo vise rada :)
Cime si radila? Drvo je strava, jesu li nalepnice ili slobodna ruka? Koja boja?
Radio sam obicnom polu disperzijom za krecenje(bela)+ crni toner.Radjeno je slobodnom rukom,a kao referencu sam koristio sliku sa neta.Nisam jos zavrsio celu levu stranu,mislim da se vidi malo...desna je gotova.
ovo je umjetnost
E, izvin'te sho sam mislila da ste zensko
Kad si se vec tako lepo potrudio, onda uradi drvo bas kao sto je i na slici, sa svim lepim svetlim linijama i detaljima - bice boli glava, super ti je to ispalo - svaka cast!
Hahaha...moja greska,nisam popunio profil jos...Drago mi je da vam se svidja.Hteo sam na pocetku da radim sa sve senkama ali tesko..Za*ebano je samo po sebi sa svim ovim grancicama i korencicima.Jedino da nadjem nekog umetnika da mi to uradi...Ne znam da sencim
niko se naucen nije rodio
neces valjda na tudjim kucama da se ucis :hh
prvo se kod sebe uci
Ne moras senciti, radi tanke sive i bele linije, pogledaj ovde http://www.samsvojmajstor.com/Forums/download/id=4848.html , radila sam na foru linija umesto sencenja.
Steta je to ostaviti nezavrseno. Ajde, ja navijam za tebe
Meni je jako interesantno i ovo na prvoj slici.Da utvrdim da li sam videla dodro:polica je iscrtana na zidu,vazica je sa malim ramom stvarna a dekoracija u vazi grancice stvarne ili takodje iscrtane?
Hvala Da,u pravu si..polica je cisto opticka varka,iscrtana uz pomoc papirnih traka za krecenje a vazica okacena o dva drzaca u obliku cirilicnog G slova koja sam takodje ofarbao u crnu boju da se ne bi videli.
i jos jedan ali malo komplikovaniji