Imam u stanu koji kompletno treba da se renovira do cigle jedno 100m2 starog hrastovog parketa , a da se preko toga izlije savrseno u vinklu cementna kosuljica.
Parket je zican , dosta je ispucao ali je extra suv , treba mi majstor parketar koji ce ga izvaditi i zatim ukoliko se ispostavi da je moguce ponovo reparirati i sastaviti na novopostavljenoj cementnoj kosuljici koja ce se izliti preko karatavan patosa.
Molim za kontakt nekog iskusnog parketara i izlivaca cementnih kosuljica...
Mozete me kontaktirati na [email protected] ili mi posaljite kontakt na PM Brojevi telefona se ne objavljuju na forumu.Moderator
Postavljanje cementne kosuljice i repariranje 100god starog hrastovog parketa, preporuka za parketara i majstora za kosuljice!!!
Wed, 07/03/2012 - 15:56
Postavljanje cementne kosuljice i repariranje 100god starog hrastovog parketa, preporuka za parketara i majstora za kosuljice!!!
Moj predlog samo mašinska izrada košuljice, možda je problem što nije velika kvadratura, pa će možda biti jača cena po m2, ali sigurno je sam pod kvalitetniji jer ga bolje utabaju i posle izravnaju helikopterom. Pokušaću da nabavim broj od čoveka koji se bavi samo izradom košuljica, mom komšiji su uradili 600m2 za 2-3 dana