Moracu da zamenim jedan deo crepa 'Mediteran 222' - Kanjiza. Da li je neko preuzeo njegovu proizvodnju?
Crep tip Mediteran 222
Zna li se kakav im je kvalitet? Mnogi kazu da je jeftiniji crep kod nas katastofalnog kvaliteta!
Nije mi jasno!? Moj crep na kom je Utisnuto 'Mediteran 222' nije isti kao ovaj Nexe M-222 iz kataloga!
Mediteran 222:
Nexe M-222:
www.nexe.hr/UserDocsImages/M-222;555.pdf
Jesi li siguran da je M-222 baš iz Kanjiže?
Inače, koliko ja znam M-222 se ranije proizvodio u "Polet"-u Novi Bečej a tu fabriku je preuzela grupacija Nexe iz Našica i to je praktično ista fabrika.
E sad...kvalitet,,,najbolje da pogledaš krovove koji su pokriveni pre 8-10 godina i da vidiš koji je potamneo a koji nije pa će ti se samo kasti...samo beži od betonskog crepa
P.S. I kad smo već kod toga, austrijski Tondach je preuzeo fabriku "Potisje" u Kanjiži i oni nemaju veze sa bivšom fabrikom "Polet" Novi Bečej
Da, na njemu je utisnuto Potisje Kanjiza. Kuca je radjena sredinom '80-ih, tako da mu ima preko 20 god.
Onda se obrati njima jer imaju poseban program za obnovu krovova sa njihovim starim crepovima. Pogledaj pp, da ne bi bilo reklamiranja
Ja sam postavio pitanje direktno njima i ovo je njihov odgovor
Nazalost mi vec godinama neproizvodimo crep Mediteran 222 i vec smo posle
ovog modela napravili meridial 202 koji takodje polako prestajemo da
proizvodimo i prelazimo na najnoviji model Mediteran Plus.
Nijedan od ovih modela se neuklapaju ali nista nebrinite, toza markovic je
izbacila na trziste novi model a zove se Portugalac M-977 i on je
identican modelu mediteran 222.
a mozete ga pogledati na http://www.toza.co.rs/www/index.php?rute=crep#6 .
Nabavite jedan komad crepa pa probajte da ga uklopite, videcete da mozete.
S postovanjem
Darko Mijatović dipl.inž.grad.
Savetnik za primenu proizvoda
"POTISJE KANJIŽA" a.d.
24420 Kanjiža, Subotički put 57
Srbija
Tel: +381 24 873 303 lok.225
Mobil: +381 63 522 775
Fax: +381 24 873 306
E-mail: [email protected]
Internet: www.potisje-kanjiza.com
www.tondach.com
Nexe grupa iz Našica je preuzela http://www.nexe.hr/UserDocsImages/M-222;555.pdf