Genijalno.
Makita hr 2470 ft kopija
BMW visoka klasa (high end) serija 7 i 5,ekonomska klasa 3 (low budget) i jeftina klasa 1 (cheap).Proizvodjaci bilo cega imaju vise klasa kvaliteta svojih proizvoda.
Svaka vam čast! Eto u pravu ste, ja sam pogrešio, te bušilice, brusilice, šrafilice, udarni čekići koriste Jeftine ležajeve.
Nista ja nisam u pravu, samo se izrazavaj da te svako razume, nismo Englesko govorno podrucje.
Dogovoreno, od danas kada budes trebao da zamenis hard disc, a ti reci cvrsti disk majstore mi je crkao
Nema potrebe Sandburg, trideset godina se profesionalno bavim informacionim tehnologijama i praksa je da se imenuje kao disk ( s dodatkom sata, ata ili skazi.).Zavrsavam i stavljam tacku...
A za ssd ćeš reći šta? Mislim u pravu si, ovo ne vodi nikuda.
Ja sam skoro uzeo aku busilicu iz Euro alati Raska, ali je posiljaoc iz KG.
24v,ali prava je voltaza 12v, Kad je budem probao napisacu dal iole valja.
Prodavca izbeci, jer se pravi Tosa.
Branimire, ovde nismo došli da bi se ti pecao na svaki moj post. Ja da ti objasnim nešto što je isuviše očigledno ne mogu. Ako će ti biti lakše, a ti eto posmatraj kao da su u toj bušilici ugrađeni ležajevi, a ranije kupljeni u segmentu niskog budžeta u odnosu na prosečnu cenu, po merama, opisu i izgledu sličnog opisanog ležaja poznate, svetski priznate kompanije za proizvodnju istog.