Imam u aliminijumskoj zici tj alu snopu negde oko 5kg nadam se da ce to da mi podmiri za izradu remenice.
Kako da napravim kalup i od cega za odlivak ?Gde bi kasnije islo na obradu kod majstora.
Da li mogu napraviti sa paocima i kako?
Imam u aliminijumskoj zici tj alu snopu negde oko 5kg nadam se da ce to da mi podmiri za izradu remenice.
Kako da napravim kalup i od cega za odlivak ?Gde bi kasnije islo na obradu kod majstora.
Da li mogu napraviti sa paocima i kako?
a da bi to sve izbegao odeš kod strugara i on ti odradi tako sam bar ja radio sebi uvek
za livenje teško kući u ssm varijanti
A kakva ti je ta žica?Da nije za mig-mag aparat,pa da pravimo neku "kombinezaciju"?
Ve-ka majstor, popravlja sve osim karaktera-nema delova(Ve-ka nije kvalifikacija nego skraćeno ime)
https://www.facebook.com/cepacizadrva1/
livenje aluminijuma nije bas za kucne uslove
za pocetak treba da uradis model
model pravisa prema skici sa dimenzijama uvecanim zbog kasnije obrade ,paoke mozes da uradis na modelu jedino moze biti malih problema sa balansiranjem remenice na kraju sve ivice moraju da budu konusne zbog kasnijeg vadjenja modela iz peska prilikom modelovanja kalupa
mnogo isplatljivija varijanta je da das nekom livcu da ti odlije remenicu a da ti eventualno uradis model ako nema neki gotov