Dali moze pojacalo od 1W npr(TDA2822) na njegov izlaz da se zakaci pojacalo npr(TDA1557Q).Jer ce nesto smetati rom pojacalu TDA2822.Ja bih to pojacalo koristio kao tredpojacalo za to drugo pojacalo.
Pojacalo TDA2822 i TDA1557Q
Što vičete?
Ja sam čekao 6 meseci i niko se nije javio, valjda ćete biti bolje sreće.
Može, samo stavi sprežni kondezator između izlaza TDA2822 i ulaza TDA1557Q
Kladim se da će sada uslediti pitanje tipa: "A koliki treba da je kond i dali je elko ili blok" ... trep ... trep ... trep ?
Otvaramo večernju školu... Svaki učenik neka slobodno pita. Na takav NF ulaz pojačavača ja bi postavio polipropilenski blok kondezator od 220 nF. Ispred njega je poželjno postaviti print potenciometar 47 - 100 kilooma, čime se podešava ulazna impedansa, odnosno reguliše se " jačina " NF ulaznog signala. Ako je stereo, onda 2 kondezatora i dva trimera. Inače TDA1557Q je solidan integrisani pojačavač, najčešće je ugrađivan u auto radio, SIL kućište, napajanje 14, 4 V, 2 x 21 W... Radi besprekorno sa dobrim napajanjem i BOSE zvučnicima...
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..................................................