Prala sam ves na 40c bez predpranja i ona se blokirala prikazujuci gresku F7.Nema sta sve nisam probala ne bi li je odblokirala.Ako bi neko mogao da mi pomogne bila bi mu jako zahvalna.Hvala unapred
Veš masina Bebynova 1000M , trebam pomoć
Sve sto sam video oko te masine nigde se ne pominje greska F7.
Ajmo drugacije.
Masina je stala nije zavrsila pranje???
Da li je izbacila vodu???
Ja samo da javim da ne znam ni da upalim mašinu za veš.
Možda bih i znao da je upalim,ali ne bih znao da operem veš u njoj.
Pa ako nije problem da mi to neko dočara...
Mislim ako tebi Bane nije problem bio bih ti zahvalan...
Šalim se...
Masina je stala i nije izbacila vodu.I na ekranu se pojavila sifra f7
Moje misljenje je:da je najverovatnije zaglavila pumpa za izbacivanje vode,pogledaj u ves kji si prala i vidi dali ti fali nesto?Prvo otvori vrata masine i probaj rucno da pokrenes bubanj ako tesko ide ili skripi u jednom delu onda je nesto od vesa upalo izmedju kazana i bubnja,a sto se tice sifre f7 neznam kod mobilnog telefona kad se pojavi ta sifra znaci da je procesor crko a posto je tvoja masina elektronska nikad se nezna.Pooozzz
Ja imam Babynovu...do sada 8 godina mi se pojavila dva ili tri puta sifra F4 sto znaci da je nivo vode previsok tj da je masina naj verovatnije prepunjena ...
Pogledala sam sad u knjigu upustva i kaze ako se pojave greske od F1, F5-8 treba sledece uraditi:
Iskljuciti masinu
Izabrati program P2
Dugme 2 i 3 istovremeno drzati i cekati da se na display-u pojave 00
Startovati ponovo masinu!
i meni je pocela da blokira izbacujuci svaki put drugu sifru f6 i f8... ubaci vodu i onda stane i kao da se muci jedno 2 min i izbaci gresku... a zorice, nisam skontao kako da restartujem tako kako si rekla, jer gasim masinu? posto kada je upaljena, nista mi ne izbacuje vec redovno ulazi u program
hvala
http://www.tehcomservis.com/forum/topic.php?forum=1&topic=5
imas tu nesto pa vidi ja ne znam cirilicu