pozdrav svima....e ovako.ves masina obod lux wm 616.problem bio lezajevi.zamenio lezajeve i sklopio masinu i problem je sledeci...ukljucim u struju i stavim na 1 i okrenem prekidac na on....i samo se programator cuje kako se okrece ali se nista ne desava.kada manualno okrecem programator isto niti uzima vodu,niti okrece bubanj nista....a programator se cuje kako okrece na nekim delovima.recimo cuje se od 2 do 4 pa se ne cuje od 4 do 5,6 pa se cuje 7,8....i tako...po semi sam gledao i sve je ok spojenoo...od zica sam skidao pumpu za izbacivanje vode,grejac,kondezator,termostat,i motor...i to sam vratio...nadam se da sam dobro objasnio
Ves mašina obod lux wm 616 - problem
zezala me je i ranije ona...malo lupim vrata i ona krene...ali zar ne bi trebalo da ni programator ne radi ako je do bravice? jel postoji nacim da se preveze ona? ako ne nadjem drugu
Bravica je sigurno,da ne detaljišem.
Menjaj je,može da se preveže al nije preporučljivo pošto može da se otvori sama u radu ako mehanička bravica ne drži dobro(a ne drži kod obodina) pa još ako se to desi kad je na visokom nivou biće karambola...
upravu si.bravica je.prevezao sam je i radi...dok ne stigne druga.hvala na resenju
Bravica na vratima...
Ve-ka majstor, popravlja sve osim karaktera-nema delova(Ve-ka nije kvalifikacija nego skraćeno ime)
https://www.facebook.com/cepacizadrva1/