Kao prvo pozdrav svima na forumu. Potreban mi je Service Manual za veš mašinu AWZ 410 - 1000.
Na internetu sam pronašao samo User Manual ali to mi sada nije potrebno. Zahvaljujem svima na trudu i nadam se da me ovaj forum neće iznevjeriti
Kao prvo pozdrav svima na forumu. Potreban mi je Service Manual za veš mašinu AWZ 410 - 1000.
Na internetu sam pronašao samo User Manual ali to mi sada nije potrebno. Zahvaljujem svima na trudu i nadam se da me ovaj forum neće iznevjeriti
Ukratko... Ovu mašinu sam dobio za vikendicu. Covjek mi je rekao da je kvar u nečemu ali ne zna u čemu te da mu stoji vec godinu/dvije. Kada sam je otvorio imao sam šta i vidjeti 8-O . Pri pokušaju da je popravi on je iskopcavao zice i tako ih ostavio. Pogotovo one oko programatora i ostalih dugmica...
Uspio sam sastaviti nesto i nakon sto sam je upalio da probam vidio sam da motor ustvari ne radi. To mi je potvrdio i majstor kada sam mu ga odnio.
Sada bi volio sam provjeriti da li je sve spojeno kako treba i ako je samo motor otisao samo bi njega i kupio....
A osim toga volio bi da imam ovaj Service Manual za ubuduce
Kazi koji problem imas , mozda moze da se resi i bez te seme
pozdrav