Našao sam na netu fotke Fiat 128 Super Europa,argentinska varijanta.Nisam siguran od kog fijata bi odgovarala prednja svetlosna grupa pa da se to odradi na Zastavi 128.Malo mi daleko argentina da idem po delove.Majstori,vaše mišljenje dal bi ovo vredelo raditi.
Fiat 128 SE
Stopaljke lice na svetla zastave 128 stim da su okrenute i da je desna stavljena na levu stranu, a leva na desnu.
ma deluje bar meni neobično i simpatično,a s obzirom na veličinu farova verujem da je osvetljenje OK 8-O .Slažem se da su stopaljke kontra ,al šmek je migavac.Možda neki Argentinac mozga kako da ugradi svetlosne grupe sa Zastave 128 :hh
Argentina je daleko, blize ti je Turska.... pa ako ides na more a hoces da budzis osmicu njihov TOFAS najvise lici na to sto hoces da postignes
- on ti je varijanta Fiata 131
prednja grupa lici na ardjentu (argenta), zadnja grupa - udri me do zore, lici na prvrnuta svetla necega iz generacije ardjente. elem, argentinci su cenjeni kod nas (narocito ako radis budzevinu - blok i glava vrhunskog kvaliteta). na tvom mestu odluku bih napravio nakon stavljanja matematike na papir, moze da bude solidan izbor ako je cenovno bitno ispod novih vozila koja se prodaju ovde.