Odjednom vise nece uopste da upali, samo vergla i nista, prilikom davanja kontakta ne pali se lampica CHECK ENGINE, i nema struje. Bio kod elektricara on nesto popravljao i nista, samo na trenutak je upalio i posle opet nece, drugi majstor nezna sta je, nagadjaju da je mozda ulozak bravice. Moze POMOC!!!
Ako je neko imao slicno iskustvo, bio bih mu zahvalan na savetu i pomoci.
Unapred Hvala!!!
Yugo Florida 1.3i, 2000god, problem sa paljenjem
OK, i ja isto predpostavljam, posto su sve drugo probali ali to nisu gledali. Pre neki dan zamene neku zicicu u srvisu u Zajecaru i sve bude ok, pali super, medjutim kad dodjem u Bor opet nece da upali, bas cudno... Sad je ostao u servisu do daljneg da sve ispitaju i otklone kvar...
Hvala na pomoci.
Pozdrav
Pozdrav, nov sam na forumu ali imam Floridu i znam kako često ostavi majstore u čudu.
Imao sam sličan problem, meni su sve lampice normalno radile kada dam kontakt ali su se sve gasile kada bih verglao, da bi se ponovo upalile kada bih prestao sa verglanjem. Problem je bio u bravi, tj. majstor koji je radio nešto sasvim drugo na autu je pokvario Floridinu bravu (moja Florida je 90-o godište) i skarabudžio običnu zastavinu koja ide na Jugiće. Nekako sam rešio originalnu bravu i vratio je pa su problemi nestali.
Pošto ti auto vergla, ti dobijaš struju sa akumulatora na bravu, moguće je da sa brave struja ne ide do table sa relejima. Ako je tako, zameni je. Ako tabla dobija struju, moguće je da je u njoj problem. Pogledaj da li su svi osigurači na tabli OK i da li je sve na njoj spojeno (mislim na žice koje idu sa nje)