Поздрав,
Имам једно питање у вези тримера (Villager BC 900), стар око 2 године ако се не варам:
Прошле године при крају сезоне сам приметио да се мотор помера у односу на кардан, то јест цев кардана, и то мало више него обично, па сам скинуо пластичну маску и видим ту ову гуму на споју мотора и кардана, делује ми као да је мало пропала то јест покидала се, па ту има више луфта него што би требало. Ево и снимка: http://youtu.be/XHnaz1WWSdE
Она страна која се види до половине снимка је очишћена крпом, док она страна која се види после је замашћена (тако сам нашао цео тај део кад сам скинуо пластичну маску тримера).
А овде сам обележио и ту гуму и ову спојницу или шта ли је већ која није потпуно притегнута (пробао сам да притегнем, али не иде, па нисам хтео да идем на силу, можда тако треба да остане):
Е сад, ово није толико страшно, тример ради како треба (не косим толико често, и то је углавном коров и трава по слабо приступачним местима), али да ипак питам за мишљење, да ли би овде требало мењати ову гуму или радити нешто...