Kupio sam bosovu GSR 120-LI za 10k sa 2baterije, punjacem i burgijama za metal i drvo i setom bitova gratis ako sme link mogu i da okackim link ali mozete i sam lako naci u eri interneta. Koristio sam ranije bos burgiju ali nisam gledao da li pise bosch pored debljine u svakom slucaju na ovima iz seta koji su isli gratis ne pise proizvodjac nego je samo ugravirana debljina. Nosac bitova je malo kriv pri vrhu da kazemo u samom oblom nosecem delu nije u hex delu koji ide u futer. Na samim bitovima ako se ne varam isto nema bosch mozda zavisi i do serije. Uglavnom mozda je do burgije, ono sto hocu da pitam jeste da li je normalno da ne vrti savrseno nova masina, ipak je plici prihvat nego na nekoj el busilici kablovskoj ili nekoj vecoj aku, ne pravi osmice ali nije ono savrseno da stoji ko nacrtano. Eto to je moje osnovno pitanje.
A ko je zaludan moze i da mi odgovori i da li su ovi pokloni koji su u bosovoj nekoj torbici da tako kazem bos ili neki levi.
Hvala.
Izbrisite jednu temu ne znam zasto ali baguje nesto sajt i kad sam se registrovso nije hteo da ucita, ja ponovo da se registrujem kaze na mejl adresi vec ima nalog i onda sam isao na zaboravi sifru pa mi je tek tad stigso mejl i tako sam napravio nalog. Ne znam da li je do mene ali eto cisto da sugerisem