Co2 Aparat Einhell BT-GW 150 Neispravan

5 poruka / 0 new
Poslednja poruka
Djokic
Djokic's picture
Registrovan dana: 23/05/2011
Ovako stoje stvari: napisao sam gore neispravan, ali aprat nije skroz crk'o.Moze da vari ali nece lepo da zalije/zalepi nego vise pljucka - pravi kuglice.
Kad ukljucim na najjace ima snagu da progori lim bez problema ali opet nije to TO.

Nesto smo pokusavali da prepravimo sa druge dve diode, medjutim i sa njima isto radi(nisam bas 100% siguran dal' su ispravne), ovo kazem zato sto smo za te dve diode u postojecim hladnjacima busili vece rupre i to je jedino ostecenje, osim toga aprat izgleda k'o nov.Maltene neogreban.

Sto bi rekli na oglasima za auta: osim sto je havarisan - auto je u odlicnom stanju.

Moze proba kod mene.Brzom postom saljem tek nakon uplate, ali najbolje je doci licno.
Menjao bi ga za neki ispravan uz moju doplatu!
Prodajem samo aparat - bez zice, boce, ventila...

Ako bude zainteresovanih mogu za vikend da ga slikam, za sad evo sa net-a cisto da vidite o ccemu se radi:

http://image.ceneo.pl/data/products/1274489/i-einhell-polautomat-spawaln...

Cena? Nemam pojma koliko moze da se dobije za ovakvo stanje.Ponude moze na pp, ovde ili 064 207 91 81.
Odmah da kazem da mi uopste ne gori pod nogama pa ako neko misli da ga kupi za 50e da ne gubimo dragoceno vreme.

zvukoljub
zvukoljub's picture
Moderator
Registrovan dana: 05/09/2007
Takav apart, nov u prodavnici košta 240 evra, sa sve pdv-om

Без алата нема заната, a без знања ни најбољи алат неће помоћи..

peca
peca's picture
Registrovan dana: 17/01/2008
i garancijom od 2 godine, pa ukoliko ne radi kako valja a kvar nije nastao ''silovanjem'' il' od čekića, poprave aparat ili daju novi ili vrate pare, a po dijagnozi ovaj bi mogo samo za neke rezervne delove ili kao eksponat da posluži Smile

Djokic
Djokic's picture
Registrovan dana: 23/05/2011
Hvala lepo, idemo dalje...

rimtukituki
rimtukituki's picture
Registrovan dana: 02/05/2012
evo vido taki nov aparat u metro na novoj akciji za oko 21600,oo