Kao prvo zelim Vam svima dobar dan i drago mi je sto sam nabasao na ovaj forum. Inace sam iz hrvatske i nadam se se da to nece biti neki problem. Imam 1000 pitanja u vezi bravarije jer sam svjez u tome (2 godine iskustva) nisam skolovan u tom smjeru,ali poceo sam to raditi iz hobija i dogurao do stalnog zaposlenja,takodjer imam i ponesto odgovora. Vecinom radim poslove zavarivanja na teskoj gradjevinskoj bravariji rel i mag postupkom. Ako sam se predstavio u krivoj rubrici ispravite me. E sada. Rijec je aparatu kojeg sam jednim dijelom restaurirao i sada je sve ispravno,sada me zanima mogu li s njim variti aluminij. Bocu za argon i regulator imam samo ju treba napuniti. Zicu i buzir cu kupiti (ako uopce mogu variti aluminij). na aparatu je dodavac koji je na slici. Unaprijed hvala i izvinite ako sam vas smorio.
Добро дошао на форум где се окупљају људи спретних руку и жељни рада. Овде не постављамо питање ко је одакле ако жели да помогне својим знањем и искуством или ако му треба помоћ од неког искуснијег. Пошто нисам из те варилачке бранше не бих одговарао на ваше питање, мада мислим да ће моћи алуминијум да се завари без проблема. Има ту стручњака који ће се, сигран сам, јавити са корисним одговорм.
Без алата нема заната, a без знања ни најбољи алат неће помоћи..