Monitor odlicno radi ali kada ga ukljucujem ujutru nece iz prve da se ukljuci, kompjuter podigne sistem a monitor nista samo treperi plavo svetlo kao da je u standby rezimu. Kada iscupam kabli iz graficke ne pojavljuje se NO SIGNAL vec se isto ponasa i povremeno u delicu sekunde kao da trepne jedva primetno i tek posle nekog vremena se ukljuci i tako radi bez problema celi dan ili dva dana ako ne iskljucujem racunar! Sta bi moglo biti u pitanju, da li je neko imao slicna iskustva?
Monitor Samsung SyncMaster 940N / kvar
Tek sam sad provalio da je tvoj 940N a ovo moje cudo 940BF
Toliko sam monitora servisirao i popravljao da se vise i ne secam oznaka... Trebalo bi da moze da se uklope jer koliko sam video identicni su... Javi pa da radimo
Успео сам да пороравим у питању је било осветљење! Сада ради као нов! Хвала на помоћи у сваком случају!
Nema problema druze uvek
Najverovatnije imas problem u mreznom delu ili je neka neonka otkazala... E sada koliko se isplati to popravljati svako najbolje zna... Ja sam skoro na pijaci od cigana uzeo identican monitor za 700 dinara kao neispravan i izgubio sam 3 dana da sredim mrezu i napravio sam je ali kada sam upalio monitor razocarao sam se kao nikad u slikama ces videti i zasto Zamenio sam mu 2 neonke i radio premoscavanje mreze i menjanje elektrolita i josh nekih tranzistora i upalio sam ga ali kao sto rekoh razocarenje 700+2000 za nista. Ako imas lemilicu, pumpicu i unimer i malo se razumes u elektroniku mogu da ti objasnim kako da sredis mrezu ali ako je pukla neonka batli ne isplati se ima dosta komplikacija zameniti ih... Ako si voljan da prodas taj monitor molim te me kontaktiraj jer sam se ja vec ubulio sa njim pa da se ubulim do kraja
" Master, I am here to serve you... "