Dobio sam,polovan, hppsc1410,malo je radio,napunio sam mu kretridze,bez softwera kopira i stampa sasvim zadovoljavajuce ali,ne lezi vraze,nisam dobio njegov instalacioni disk!Mislio sam da i nije to neki problem,kao i sto nije,brzo sam nasao na njihovom zvanicnom sajtu program za njega ali HP1410 nece da ga primi,ustvari to ide tako sporo da traje po 24 sata a on instalira na pr.6% ili 20%!!Izgubim strpljenje,jer
to stvarno nije uredu i tako se ponavljam,misleci da ce jednom da prihvati.
Sta da radim?
HP PSC 1410
'Vako, HP inace ima malo prespore instalacione software-ove, kad instaliras HP uredjaj OBAVEZNO ga iskljuci iz USB porta pa tek onda pokreni program instalacije. Eh sad, malo ces se nacekati dok se izvrsi instalacija pa ce ti program nakon odredjenog vremena zatraziti da prikljucis uredjaj u racunar da bi mogao zavrsiti instalaciju. Ako ni to ne upali javi na PP pa cu da ti posaljem 100% radni software koji ja inace koristim u servisu.
LP
A na cemu pokusavas da ga instaliras kad ne uradi za 24 h?Ne mogu da verujem da softverski paket sa drajverima od dvadesetak MB (otprilike) vrti ceo dan? Moguce da nemas odgovarajuci OS, ili neka jos banalnija stvar. Moz' da bude, al' ne mora da znaci.
Izgleda da su takvi propusti lako mogući kod pojedinih delova instalacionog paketa HP.
Ja imam 1215,kupljen nov sa instalacionim diskom itd. i imao sam slične probleme ,doduše rešilo se samo od sebe (u fazonu došlo mu i instalirao sve za 5-10 min :hh )
Pokazao se izuzetno (pogotovo prateći programi "Image zone" i sl) tako da će i sledeći biti iste marke ,stim da očekujem iste probleme :hh
Nisam ti pomogao ali možda ti bude lakše (nisi sam)
Pozdrav i sretno !!!