Ovo je karakteristican kvar za 6735 hp laptopove,opravlja se tako sto se odvrne i izvadi maticna ploca,naravmo morate biti pazljivi na sve te delove da se sve uklopi kad budete sklapali.
konkretno ja imam amd procesor i amd grafiku - graficki cip http://i.imgur.com/rQXVqhq.jpg dakle kada ste izvadili plocu stavite je na ravnu povrsinu sto najbolje,trebace vam fen za kosu folija i stoperica moze i sa mobilnog stoperica.
skrojite foliju kolika je i povrsina maticne,jedino napravite rupu - kocku za graficki cip,sve ostalo neka bude prekriveno folijom.Fen cete drzati prvih 10 minuta desetak santimetara od cipa i zadnjih 5 minuta 15 cantimetara,ukupno zagrevate 15 minuta cim ste zagrejali lagano tupim krajem olovke pritisnite cip ka maticnoj ploci.nakon toga ostavite maticnu da se ohladi 30 minuta.na kraju pazljivo sklopite laptop i probajte da li vam se pali displej.jos samo da dodam morate ukljuciti makar pokvarenu wifi karticu jer bez nje nece da se upali ali dobro to je kod mene bio slucaj.
kako bi bolje razumeli pogledajte tutorijal koji sam nasao na youtube