Kad se startuje masina Candy model ced 110-37s, ona treba da pocne da odvodi vodu, pa puni novom vodom i onda ispira tj okrecu se one prskalice. U zadnje vreme sam primetio da odvod vode nece da se ukljuci u startu vec odmah pocinje da uzima vodu. Procitao sam uputstvo detaljno i trazio po drugim forumima kako da nadem pumpu za odvod vode i da je izvadim i ocistim. u upustvu kazu da je to unutra masine, al ja sem filtera to ne vidim. Zna li neko gde se to nalazi?
Masina za pranje sudova - Candy
do koja signalna sijalica dodze masina.ako je problem kad stigne do vtora pa se vraca natrag i sve tako ,probaj da nije zacepjlen odvod gde masina frla vodu.znaci izvuces crevo niz koje masina izbacuje vodu,i probaj nekako da masina izbacuje voda na drugo mesto bar dok ne vidis dali ce masina da pocne da radi normalno.i drugo izvuci utikac od masine iz zid i proveri dal je (nagoren)stopen.ako je onda to je problem zameni sa novi utikac.
Miki obod
hvala na odgovoru
Odvod (sifon i crevo) su cisti a ispravn je i kabal i uticnica
zapravo tokom procesa ona sasvim uredno uzima vodu, pere i izbacuje, kako vec diktira programator
Problematika je sto ona stane u sredini procesa i to u razlicitim tj ne istim tackama
proucavajuci savete upravo ovde na ovom forumu- problem je reostat - solid
Avaj ne mogu da ga lociram jer gde god je receno da se nalazi kod dr. marki sudo masina
kod ove reostata na tim mestima nema
Usput dok sam istu okretao ja sam se i ussino u ledjima, pa kao uteha bi mi jako znacila podrska
da saznam tacnu njegovu poziciju - lokaciju
kako bi pobedio u ovoj ne ravnopravnoj borbi izmedju nje -masime i mene
Masina je bila ukljucena,u to vreme su iz vodovoda zatvorili vodu i od tada nece da odradi pranje do kraja,mislim da ne ispira i ne susi,pali lampice. Zamolio bih nekoga ako mozda zna o cemu se radi da mi odgovori. Unapred zahvaljujem!
Masina za pranje sudova CANDY CSF 4575 EX,nece da odradi pranje do kraja,pali lampice.
Zamoilo bih nekoga da mi objasni da li sam postavio pitanje na pravom mestu,ili treba da ga postavim negde drugde,jer vidim da svi koji su postavili neko pitanje su imali poneki odgovor,samo ja nijedan. Hvala!
Da ne otvaram novi topik
Pregledavsi ovaj forum , dosa sam do zakljucka da problem koj imama sa
sudo masinom candy ced 110 (37)
-pri procesu pranja iznenada stane i vraca ceo proces na pocetak-
kvar je najverovatnije u reostatu-solidu
avaj
Reostat sam trazio i sa prednje strane pored progamatpra pa cak i iza skidao poklopac
ali ga nema
Pitanje je gde se on nalazi,
kako bih mogao da vidim da nije on pregoreo