da li je neko pekao meso na plinskom rostilju sa lava kamenjem ili keramickim briketom. Kupim polovan rostilj i spremim se da probam kako to funkcionise i razocaram se vidim nesto fali jer kad upalim plin meso je izlozeno otvorenom plamenu kroz resetke pa se cesto zapali i pravi pozar napravi. Na kraju stavim tavu i ispecem meso. Rostilj je marke campingaz ranchoplus original i kad sam dosao kuci malo po netu prodjem i vidim da tu ide i neko lava kamenje ili keramicki briket... ima li to gde kupiti na nasim prostorima i kako se uopste koristi mislim zapali i slicno
plinski rostilj
izgleda da ce tako nesto i da bude, ali prvo moram isprobati i sa tim kamenjem. Sta mislite da li mogu da uzmem samot za sporete i da ga isjecem na komadice pa da probram.
poslije sam mislio da stavim umjesto resetke gusanu ili rost plocu pa da dobijem klasicni plinski rostilj. ne mogu na cumur zgrada, balkon, komsije razumjete...
pitanje je dalje pametno da na šamotu pečeš nešto što ćeš jesti????
što se mene tiče ako je roštilj u pitanju ćumur ili drvo
100%zdrava hrana
Odlicni su na cumur ali nisu losi ovi sa lava kamenjem.
Ti rostilji su sra...e i to veliko
Izvadi kamenje i gorionike i koristi ga na cumur
To sam bar ja sa mojim uradio