Pozdrav, Molim VAs za pomoc oko masine Gorenje WA 583. Naime, danas prilikom ciscenja pumpe od prljavstine i kamenca polomio se (neznam kako da ga drugacije nazovem) ulozak koji stoji na poklopcu pumpe i nailazi na propeler od iste. Interesuje me posto masina trenutno radi bez toga da li je to neki problem ili ne.
Unapred zahvalan na odgovoru.
Problem ili ne sa WA 583
Hvala Vam na brzom odgovoru.
Samo jos jedno pitanje, da li ima negde da se kupi kao poseban deo?
Unapred zahvalan na odgovoru.
Kod nas u NS ima a verovatno i kod vas...
Hvala jos jednom, mnogo ste mi pomogli. Pozzz
kad se ukljuchi,nece ni da makne... moguci kvarovi,pa da pochnem da trazhim pre majstora.
pozdrav,hvala i dovidjenja
Indicira na dovodni kabl i bravicu na vratima...
trenutno nisam u stanu pa cu probati L8R,ali u kablu ima struje sve do glavnog prekidacha,jer sam ispitivao glinericom od zida,preko konektora u mashini,do programatora i glavnog prekidacha...
malo me buni shto na shpulni od el.ventila za ulaz vode ima struje i na braon i na plavoj papuchici-ali tu malo slabije svetli i kad su zhice prikachene na kontakte,a i kad su u vazduhu...
uverio sam se na drugoj mashini i nije mi se uchinilo,moja sijalica iznad glavnog prekidacha nije crkla,ali slabije svetli nego pre-kad se da kontakt na glavnom prekidachu 0,1. samo chkilji...
sve u svemu,probacu da vidim shta je sa bravicom-tj. premosticu za prvu ruku,chini mi se da su crna i ljubichasta zhica u pitanju pa cu javiti shta je bilo...ako proradi,kupim novu i kraj.
kako god bilo,hvala na odgovoru i ako proradi i ako ne... naravno,u ovoj drugoj varijanti cu morati ponovo da pitam neshto,a u prvoj varijanti cu se samo javiti i reci da radi-daj 2 Bozheta...
Evo,gotovo je sve i HVALA svima na pomoci !
Zamenjena je bravica i za sada maKina "shljaka" k'o nova , da kucnem u drvo...
P.S. Nisam gledao model programatora,ali 'dezhurao sam' i stala je kad je bio gotov program...
Opet HVALA , dovidjenja (ne daj Bozhe da mi neshto zatreba opet,jedino da popijemo) i prijatno - hvala izvol'te .
I da,ako nekom - ne daj 2 Bozheta zatreba - prodavnica i ovlashceni servis Gorenje u Novom Sadu,
ulica Pushkinova br. 9 A , blizu ugla sa ul. Mishe Dimitrijevica i cena je bila 670 dinara za model WA 583.
Eto toliko od mene,a evo i tel. 021/542-261 i mob. 064/19-14-726 , normalno radno vreme od 9h do 17h...
Veliki problem,pumpa ne može da funkcioniše bez prednjeg kruga takozvanog filtera...
Ve-ka majstor, popravlja sve osim karaktera-nema delova(Ve-ka nije kvalifikacija nego skraćeno ime)
https://www.facebook.com/cepacizadrva1/