Poštovani,
Naime imam problem sa gore navedenom kondenzacijskom sušilicom za veš. Radila je sasvim je normalno i odjednom više ne šalje kondenzat u posudu.. Također iz nje je curila voda.
Prvo sam očistio sve filtere (s tim da onaj dolje kondenzacijski nisam prao već sam ga ispirio pod tlakom) onda sam skinuo lopatice jer sam vidio da se voda slijeva na spoju njih sa bubnjem. Namazo sam ih diht-masom i vratio ih nazad. Kad se problem nastavio rastavio sam sve i sva crijeva provjerio dihtaju li i potom provjerio da nemaju neku pukotinu. Kad sam otklonio i tu sumnju. Skinuo sam kondezacijsku pumpu amrke Askoll Mod. 291024 unimjerom sam izmjerio napon dolaska koji je 220V te sam ju omski provjerio i ispravna je. Ali kad je uronim u vodu i navucem crijevo stup vode podigne svega 5-10 cm u vis. Moje pitanje je da li je moguće da je pumpa "oslabila" pa ne stvara podlatk.
I ima li koja pumpa prije te koja bi vodu izbacila iz bubnja. Dakle jel moguće da je ošla pumpa a da fizicki radi tj. okreće se. I što bi još mogao biti kvar
Izvinjavam se na dugačkom postu ali nisam mogao kraće.
Hvala na pomoći
Могуће да је "ослабила" пумпа а и веш не сме да буде мокар кад се ставља у сушилицу, него влажан.
Без алата нема заната, a без знања ни најбољи алат неће помоћи..