Poštovani
Imam veš mašinu Whirlpool FL5064 staru evo već 7 godina (čudo da je toliko potrajala bez kvarova), koja je počela da jako lupa pre određenog vremena prilikom centrifuge.
Majstor kog smo zvali reče nam da su stradali ležajevi i da ih treba zameniti, ali da on to ne može izvesti jer je sve navodno zaliveno plastikom i da mora da se menja u kompletu sa bubnjem. Dao nam je telefon od Elpok-a da se obratimo njima za pomoć, ali mi oni rekoše da nemaju bubanj već da sam izvadim ležajeve i semering i donesem da ih zamenim?! Ako je majstor rekao da ne može to da uradi, kako ja to da izvedem a da ne napravim neko oštećenje?
Može neki savet u vezi ovoga? Teško da je iole isplativo menjati ceo bubanj naspram kupovine nove mašine.
A ukoliko nema druge, uključiću natrag centrifugu pa nek radi dok ne crkne. U tom slučaju, može li neki predlog oko kupovine nove (po mogućstvu da nije ovakvog dizajna)?
Hvala
nisam siguran ali mislim da kod nje postoji nacin izmene lezaja ,da bubanj na sredini ima zakacke, ako nisam pomesao modele