Potrebna mi je hitna pomooooc...
Iz inostranstva mi je stigla ves masina AEG sa oznakom L64857,i kada je ukljucim na displeju mi se pokaze "EFO'' . . .
Sta god da stisnem ona pisti i na displeju stoji isti natpis...
Da li znate sta je u pitanju?
I da vas pitam,da li se na ovoj masini programator sme okretati u obe strane ili samo u desno??
Ves masina AEG L64857
Na etiketi pise:
230V-50Hz
2200W
E sad ja ne znam sta je u pitanju...
Programator moze u obe strane,pitao sam neke ljude koji imaju iskustva sa ovim...
Hvala punoo...
Ne verujem da je bila blokirana za transport. Ako imaš želju pogledaj priključak žica na pumpu za izbacivanje vode ili set kablova koji idu do kazana, najverovatnije je neka banalnost koju možda možeš i sam uočiti. Ima li negde da piše "reset", ako nema obično je to na PLAY dugmetu samo se zadrži pritisnuto tri ili četri sekunde. Pokušaj, neće biti gore nego sad.
I ja takodje mislim da nije blokirana...
Nazalost nema RESET dugmeta,pokusacu na START dugmetu,samo da li ce biti nekog znaka da je reset uspeo?
Pa ako je uspelo proradiće. I pogledaj kablove ako možeš. Da li zatvara vrata kako treba, nijedna neće krenuti ako vrata nisu dobro zatvorena. Kod stranih mašina to treba da ide lepo kao na stranim kolima. Srećno
Na oficijalnom sajtu AEG-a u Nemackoj sam video,da ako se na displeju pokazu slova koja se meni pojavljuju,treba da se pozove servis,medjutim ja ne znam ni jedan servis u Novom Pazaru,za AEG..
A to za vrata je i meni palo na pamet,jer ja je ukljucim,i ono pise EFO,i ja otvorim vrata,ono sve isto,nista drugo se ne javlja...
A sto je najgore,u Nemackoj je probana i ispravna poslata meni,a ovde nece!!
Nadam se da ce uspeti nesto da uradim..
Imam AEG electrolux74950 kod koje displey uopste nece da radi kada se programator stavi u odredjeni program.Dali postoji neka caka ili je crko displey?
To što piše najverovatni je je "EROR", probaj od toga da li je ona za 220V - piše na etiketi pozadi. Sledeće: moguće da se neki priključak otkačio - po meni moguće da je pumpa. Za programator samo u desno dok ne vidim sliku.
Ovo su početne smernice...