Imam ves masinu iz naslova koju koriste moji stanari u jednom delu kuce. Skoro jos je otisla pumpa za izbacivanje vode i elektroventil ali sam to zamenio i sad radi super.
Medjutim, posto je stara i nemam uputstvo zanima me kako se namesta programator na njoj u zavisnosti od vrste pranja i temperature.
Ona ima odvojen prekidac/potenciometar za temperaturu, prekidac za paljenje i skroz desno programator.
Programator ima brojeve od 1 do 12.
Zanima me npr. na koji broj stavljam kada hocu da perem na 90 stepeni, na koji kad hocu na 60, a na koji kad hocu na 40?
Mislim na pamucni ves i to su brojevi od 1-5 i onda ima STOP. Zatim krecu brojevi za vunu/osetljiv ves i to znam.
Recite mi kako se ukljucuje/namesta programator kad hocu ta 3 najcesca programa?
Mislim da to zna svako ko ima masinu koja ima mehanicki tj. programator sa brojevima?
Moija nova masina ima elektronski pa zato i ne znam.
Molim za brz odgovor.
Hvala.
Možeš sve da kreneš od početka s tim da za određeni veš nameštaš odgovarajuću temparaturu na termostatu.
Ve-ka majstor, popravlja sve osim karaktera-nema delova(Ve-ka nije kvalifikacija nego skraćeno ime)
https://www.facebook.com/cepacizadrva1/