masina je stara 4.5 god i radila je besprekorno do juce, naime u pola pranja je izbila osigurac ... nasao sam neki test servisni mod negde na internetu, ali je od druge masine, no dobro sve su one prilicno slicne "softverski" naime na displeju se pojavi t1 mod, koji bi trebao da istestira sve osnovne radnje-pretpostavljam??? i to se i desi povuce vodu,zavrti bubanj i oba smera, cuje se pumpa za vodu na momenat i izbije osigurac ...pretpostavljam da je u pitanju pumpa za vodu (filter sam cistio prilicno redovno) pomoglo bi mi ako bi neko mogao da mi posalje servisno uputstvo za pomenutu masinu ili mozda neki koristan savet kako da potvrdim kvar ili da ustanovim pravi ako gresim...hvala
ves masina samsung p1053 izbacuje osigurac
pokusacu popodne ... javicu rezultat
na zalost ..ucinak je isti ... opet izbaci osigurac
Pa sad probaj redom grejač.motor...
problem bio u grejacu...kupio "rupas od 2000w" i termostat..probao danas radiiiii... stavio novine pod masinu i konstatovao da malo "curka" na pocetku i na kraju pranja ...par kapi nista ozbiljno , ali pretpostavljam da bi trebalo jos malo da dotegnem grejac (iskreno sam se bojao da ne preteram , da ne dodje do pucanja plastike) videcu sada narednih par dana... nego sam hteo da pitam da li se stavlja silikon ili nesto slicno prilikom montaze grejaca? (ja nisam...nije mi delovalo da je potrebno)
.. nego sam hteo da pitam da li se stavlja silikon ili nesto slicno prilikom montaze grejaca? (ja nisam...nije mi delovalo da je potrebno)
Ne škodi...a čim ne škodi,znači da koristi, kaže Lane Gutović u narodu poznatiji kao Srećko Šojić :hh
ko nema u glavi ..ima u nogama.. .. sada sam se izvestio, za 10 min se rasklopi i otprilike za 15 sklopi...ali pripreme traju mnogo duze (skidaj vrata od kupatila, sve napolje ... itd) hvala na pomoci ne bih uspeo bez Vas
Da li neko zna gde se, kod Samsugove vešmašine, nalazi grejač ?
Pa kad izbije osigurač a ti isključi mašinu iz struje pa skini klemne sa pumpe i ponovo ključi mašinu pa će ti se samo kasti.
Eliminacija brate!
Dobrodošao :bye2
Ve-ka majstor, popravlja sve osim karaktera-nema delova(Ve-ka nije kvalifikacija nego skraćeno ime)
https://www.facebook.com/cepacizadrva1/