Imam jedan problem sa ves masinom, kada se izabere neki program i masina pusti u rad, nakon sto masina napuni bubanj sa vodom odmah pusta centrifugu, umesto da normalno pocne da okrece bubanj.
Pokusao sam sa vise razlicitih programa, isto je stanje. A kada se npr. ukljuci program samo za ispustanje vode, to uradi sve kako treba.
Pre nego sto se to desilo bio je problem sa ispustanjem vode iz bubnja jer je odvodno crevo bilo zapuseno od kamenca, svetlele su i dve lampice koje su indikovale zapusenost. Skinuo sam crevo za odvod vode iz bubnja, ocistio i vratio, a pre toga sam odvrnuo u donjem desnom uglu masine onaj deo koji isto sluzi sa otpustanje vode (ne znam tacno kako se zove), nakon sto sam sve vratio na mesto i pustio u rad desava se prethodno navedeno. VIse ne trepere i ne svetle lampice na nacin koji bi prikazao da nesto nije ispravno, sve radi kako treba sem sto masina nece normalno da okrece bubanj vec odmah pali centrifugu nakon primanja vode.
Da li neko zna u cemu moze da bude problem? Pretpostavljam da je programator.
Mozda taho generator na zadnjoj strani motora pravi problem. Ili triak, i njegova pobuda na programatoru.