cao svima! imam volva 460,a u njemu je motor od renault 19 1.9 tdi, 66 kw,95 god,230000 km. primjetio sam da se motor pocinje grijati od 140 km/h,temperatura ulazi u crveno a prije sam isao i 180 km/h a to nije radio.motor je dobar,pali fino,vuce dobro, nedimi,nevidim nikakve znakove da je otisao.pa neznam mozda je sitnica,mozda neko zna? Hvala puno
grije se motor od 140 km/h
a znaci moguce je da je do vode,? posto je u njemu antifriz koji sam sipao prije 2 godine.a ja sam u austriji i ovde je 130 ogranicenje i cesto odem u njemacku a tamo ima auto puteva gdje nema ogranicenja,znaci da moze se voziti koliko hoces.
meni se slično dešavalo na corsi 1,7D bio otišao termo davač na hladnjaku nije uključivao ventilator kad je dostizao98c promenuo i rešio problem
gde se to može voziti 140 km na sat
Može, može...
e ovako,mehanicar mi je oprao hladnjak izvana i vise se negrije.
Poslednjih godina, naravno u letnje vreme, ima toliko insekata sto se da i primetiti po prljavoj soferki pogotovo ako cesto vozis ravnicarskim otvorenim putevima... Insekti nalecu i zacepljavaju sace hladnjaka, a jos ako ti pod masku uleti i koji vrabac :tup , ode temperatura u crveno. Zato kad peres auto u perionici, daj mu ga malo i po prednjoj strani hladnjaka
zvukoljub wrote:gde se to može voziti 140 km na sat
Može, može...
Pitanjce, Saab 9000 u pitanju ?
nakamura wrote:zvukoljub wrote:gde se to može voziti 140 km na sat
Može, može...
Pitanjce, Saab 9000 u pitanju ?
Jeeesteee
Za početak proveri nivo rashadne tečnosti, a drugo gde se to može voziti 140 km na sat a da nije trakačka staza, kod nas je ograničenje na 120 km/h i to na autoputu.
Без алата нема заната, a без знања ни најбољи алат неће помоћи..