Evo moje pokretne pusnice dans zavrsio dimenzije 100 cm visina 46x46 cm sirina unutra Joe save old inox again me plastificirani lim
pusnica na struju
obe pusnica i susara
Одакле долази дим? Надам се да није из оне чиније.
Dim je u sprej formi 300 ml , kao kod Matijevića
Ja imam zidanu i bez drva nema pravog suvog mesa
jeste tu stavim suvu bukovu pilevinu i dimmim meso koliko ja hocu a najbolje je sto regulisem temperaturu termostatom u pusnicu na drva to nije moguce kada izadje prva tura dimljenog mesa stavicu slike
jeste tu stavim suvu bukovu pilevinu i dimmim meso koliko ja hocu a najbolje je sto regulisem temperaturu termostatom u pusnicu na drva to nije moguce kada izadje prva tura dimljenog mesa stavicu slike
Слике може, али само немој да нам нудиш тако надимљено месо. Давно сам виђао да људи диме и у бурету на исти начин али бар сада постоји интернет на којем може свашта да се нађе о штетности таквог начина димљења.
п.с. Извини што ти кварим задовољство, али бих себи пребацивао да ово нисам написао. Наравно, свако има право да ради како хоће. Сетих се сада чернобиљске катастрофе када су питали нашег сељака да ли му је поврће здраво или је озрачено, а он одговорио - Ма, здраво је гарантовано. Ево види, ништа се не види.
Пушница или сушара?