Mašina, nakon prijema vode i početka rada, prelazi iz operacije u operaciju, bez izbacivanja vode. Ne radi ni centrifuga. Da li neko zna o čemu se ovde radi? Da nije u kvaru programator i kako je mašina stara 13 godina ima li negde da se nabavi? Da li mogu da se ugrade programator nekih novijihi novijih modela i kojih? Hvala unapred
Veš mašina Candy CE 435
Hvala Vam puno. Izvinite sto Vam nisam odmah odgovorio, jer sam mislio da ce me porukom obavestiti da je neko odgovorio na moje pitanje. Ovako, dok sam nasao lozinku i ulogovao se, potrajalo je. U svakom slucaju Vam se zahvaljujem. Puno ste mi pomogli. Srdacno Vas pozdravljam!
Nema na čemu. Drago mi je da sam Vam pomogao. Nadam se da nije bilo teško. To je solidna mašina i služiće Vas još dugo. Negujte je i neće biti većih kvarova.
Srdačno i ja Vas pozdravljam.
Otkačila se buksna sa programatora, u koju se stiču dve roze žice, jedna ide na pumpu za izbacivanje vode, a druga na ventil za prijem vode. Ako neko zna gde se buksna povezuje na programator, bio bih mu jako zahvalan na toj informaciji.
Hvala unapred!
Pozdrav!
CCV
Prvo proveri pumpu, možda je samo zapušen taložnik ili zaglavljena pumpa. Može biti da je i starija mašina no nije važno. Delova ima i nisu skupi. Programator 99.5% nije u kvaru a da jeste morao bi istim da se zameni.