Pretražujem sajtove i forume za mobilne telefone , ali ipak verujem najviše vama mojim samovcima . Imam ponudu da kupim samsung E 590 . Zbunjuje me njegova cena , činimi se da je jako jeftin a nudi puno :nes2 . Bojim se da ima neka začkoljica ili skrivena mana :tup :tup .
Pitanje za vas je sledeće ,dali možda neko koristi ovaj model , i kako mu se pokazao do sada ?
Pitanje za drugare ( Samsung E590)
Evo ja imam Samsung E250. Kupila ga za DŽ preko mts-a
To je neka, recimo niža klasa, radi ko zmaj 2god, ispadao zilion puta (klinci ga čak i okupali), odličan meni, sve za 10, za moje prohteve. Prošlo mi mnogo telefona kroz ruke (što sam starija telefon mi je jednostavniji) i hoću da kažem da ne treba generalizovati , pogotovo Samsung.
Oni su izbacili na tržište veliku ponudu jeftinih telefona (odlično za naše podnevlje ) pa samim tim, nađe se tu i krdža, što nikako ne znači da je to loša marka u klasi u kojoj nudi cenu!
Napr. ja zbog iskustva zazirem od Sony ericsona a Nokia-i svaka čast, ako se možeš malo više ispružiti!
Samsung inace ne volim(samo Nokia) ali moja zena ima jedan d900 nisu bas nesto za majstore previse su nezni.
Pogledaj ovde ima dosta komentara.
Pozdrav
I ja sam imao loše iskustvo sa samsungom , tačnije moj sin i moj novčanik , ali to je sve bilo zbog slajdera . Inače ja koristim Simenss C45 već dobrih 8 god. Kada sam uspeo njega da sačuvam za sve ove godine uopšte me neplaši bilo koji "nežni" telefon . Bojanela sličan je slučaj i sa mnom nemam neke velike prohteve za telefon , jedino mora da je siguran zato oću ovaj da promenim počeo da se gasi bez razloga . U servis ne dolazi da ga nosim ni pod razno , vreme mu je za penziju( To je najbolje investiranih 200 DM u zadnjih 10god.) .
Bane pročitao sam ono , zaključak ako se koristi kamerica i radio baterija brzo pukne .
Razmisliću još malo .
Kupio sam ga , ali kod nas stalno postoji to ali . Dosta je mali ali ipak može da se po njemu kuca i sa ovako bangavim prstima . Mnogo mi je veći problem to što nemam uputstvo na srpskom , telefon nije preveden na srpski sada je na engleskom :nes2 . Ako neko od vas zna gde bi mogao da pronađem na internetu uputstvo na srpskom neka javi . ja sam samo pronašao na Portugalskom . :hh
E590 dobar telefon ali nije radni , tko je imalo van kancelarije nije za njega.
ako si se snasao podeli sa nama
Ma za sada je super evo treći dan traje baterija a baš ga koristim , kao kada je nov telefon pa sve ispitujem . Slike nisu loše , čak što više super izuzetno velika rezolucija . Kod kamere je manja ali jede i manje memorije . Po mewni mane sledeće , slanje poruka predviđa posle kucanja iste da se uđe u imenik štiklira broj kome se šalje pa opet send , malo mnogo tipkanja da bi se ista poslala . Druga stvar koja me nervira djojstig kada se pritisne na sredini odma traši konekciju , po meni logika bi bila da se tu ulazi u meni a ne sa levim gornjim tasterom . ostalo zadovoljava činimi se da i nije tako osetljiv kao što sam očekivao .
Na kraju posebno da podsetim da za 74 eura je super telefon .
Molim za pomoć.
kupio sam zeni e590 ali ne mogu da provalim kako da ga podesim da automatski cuva odlazece poruke.
unapred hvala.
A ti bi da spijuniras zenu... :hh :hh :hh
On je namešten da Čuva sve pozive , samo neznam koliko njih . Kada pritisneš slušalicu pojaviće ti se brojevi , i to ne samo one koje si ti zvao nego i dolazni pozivi i propušteni . Strelica sa strane broja pokazuje da li dolazni odlazni , a ako ima crvenu zvezdicu to je propušteni poziv .
izvinjavam se sto se mesam jer ne mogu da pomognem,ali Ratko zeznuo si se nesto,covek je pitao za poruke ne za pozive hehehe
uđeš u poruke pa tamo su i poslate i primljene
a što ti čačkaš ženin telefon to se ne radi :nono :nono :nono :nono
bolje kad nešto neznaš posle će se kaješ
:hh :hh :hh
izvinjavam se sto se mesam jer ne mogu da pomognem,ali Ratko zeznuo si se nesto,covek je pitao za poruke ne za pozive hehehe
Da u pravu si nisam pažljivo pročitao . Poruke koliko ja znam nemožeš da našteluješ da se automacki zapamte . A i što bi ?
Ratko,ne znam za taj model ali Samsunga sam imao jednom i nikad vise :nono :nono :nono
Naime,treci ili cetvrti dan mu je prsao ekran cija je zamena kostala kao nov telefon,a posle dve nedelje bio je ko solunac iz nekih davnih vremena.Takodje ubijala me je njegova sporost,a posto je bio model koji se otvara(klizno),vrlo brzo je poceo da brljavi...Dakle,pre toga a i posle toga,samo NOKIA.Za mene,naravno,mada nemam nista protiv ni prema recimo sony-ericson-u ili nekoj drugoj marki,ali samsung... :nono :nono :tup