medjunarodni sajam suvenira i domace rad.jagodina 12 i 13.07
Ode dvaput poruka....
ni ja necu,ali mozda ima zainteresovanih
imacemo valjda uskoro to udruzenje,pa cemo moci bez problema :gu:
Hvala na obavestenju...to je 25 km od mene pa se nadam da odem kao posetilac... :dacne ...ukoliko me gazda ne uposli za vikend :tup
scary,super ako ides
cekamo utiske
Napokon neko organizuje nesto lepo, lepo i poziva, .... , a za mene je to ipak predaleko. Bilo bi dobro da neko ipak ode, da dobijemo izvestaj iz prve ruke!
Samo vi pripremite dovoljno velike foto-albume.... :laugh (sto mi gotivan ovaj smajlic )
Scary, a što se ne prijaviš, kad Ti je blizu. Vidiš ima i ručak i objava radova na netu. Izvini, ako Ti se mešam, ali mislim da imaš lepe i originalne radove koji zaslužuju da izađu iz kompa napolje.
Moja mama se prijavila, kaze, rado bi ona dva dana do Jagodine.... :hh
Rekla sam joj da setrpi do sledeceg leta :hh :hh
Scary, a što se ne prijaviš, kad Ti je blizu. Vidiš ima i ručak i objava radova na netu. Izvini, ako Ti se mešam, ali mislim da imaš lepe i originalne radove koji zaslužuju da izađu iz kompa napolje.
Izlazu clanovi udruzenja ili vlasnici szr....ja nisam ni jedno ni drugo...ali bicu jednog dana,do tada sam samo posetilac :tup
Inace,sajam pocinje u subotu u 11 sati,pa cu ga posetiti kasnije po-podne,kad odradim radnu subotu :tup
Kao sto obecah...evo izvestaja sa sajma...razocaran sam nemasovnoscu...na slici su tezge pored puta ispred ulaza u park na Djurdjevom brdo...unutar parka je bilo jos samo 8 tezg....
Od interesantnijih eksponata su bile slike od slame i presovanog cveca...
Bilo je i rucnog tkanja....
Sledeci radovi su radovi dece ometene u razvoju...svaka ima cast... :+ :+ :+
Ogrlice su mnogo lepe...reci cu Vam ko ih radi...ako pogodite od kog su materijala perlice...bas me zanima kakvi ste u proceni :laugh
Drvenarija mi je bila posebno interesantna....
Ramovi,vaze...od rucno tkanog platna uz dodatak drveta...prvi put vidim ovako nesto...
Suveniri...klasicni radovi,osim ikona uradjenih na kamenu i premazanih lakom...cak mislim da je jedini rucni rad tu lepljenje slicica i lakiranje...ikone nisu naslikane na kamenu....steta!
Srca...kad sam pitao od kog su materijala,odgovor je bio: -"paaa...to je nesto...kao gips...pa posle saram..." dakle,srca od "nesto kao gipsa"... :hh
A sada evo prave,ali prave konkurencije...nakit od stakla...zena koja ih izradjuje je iz jagodine i imao sam prilike da je upoznam ranije...doticna gospodja je zapocela karijeru s tifani lampama,a sad se opredelila za nakit od stakla...svaka cast :+
Cene-250-500 din....
Nisam slikao bas svaku tezgu...pod utiskom malog razocarenja jer sam ocekivao da ce to biti celo-popodnevno razgledanje i mnogo masovniji odziv...ono sto nisam slika je nesto sto bih nazvao "vec vidjeno"...izlagaca je bilo najvise s juga Srbije,pa ne bih bas manifestaciju nazvao medjunarodnom,ali opet...bilo je lepo gostovati..
Komentare bih zavrsio panoramom lepo uredjenog gradskog parka...i da pozovem forumase kojima je navika da gledaju samo zadnje komentare,da "iskroluje" i malo unazad i pogleda sve...
E da..ovo je bilo moje prvo gostovanje na manifestaciji ovakve vrste...izlagaci su izuzetno prijatni,komunikativni i opusteni... :+ :+ :+
Ovo sam ostavila za kraj moje vecerasnje posete forumu, kao slag na torti, prvo sam krenula od svojih obaveza- udruzenje, pa neke pp, pa da vidim novosti, i sad vidim da je i vrednica Scary u medjuvremenu jos nesto dodao.
Alal vera Scary, pravi si reporter, odlican izvestaj i komentari, osecam se kao da sam bila tamo i da nista nisam propustila.
Rodjen si za reportera, kad nam udruzenje bude radilo, samo Ti ces izvestavati sa svih akcija, ovakav izvestaj ce svake ozbiljne novine jedva docekati, u slici i reci.
Ogrlice su mnogo lepe...reci cu Vam ko ih radi...ako pogodite od kog su materijala perlice...bas me zanima kakvi ste u proceni :laugh
Zvezdice za supu ?
Znao sam da ce biti lako...trebao sam jos da smanjim slike ...da,to su ogrlice od testenine :+ :+ :+ ...ja sam to ukapirao tek kad sam video "puzice"upotrebljene kao privezak ...
Ogrlice su rad dece ometene u razvoju,a imali su i slike od rize,piljevine,vunenog konca... :+ :+ :+
Pozdravljam SCARY ,ja sam se prijavio na ovaj sajam ali zbog nekih problema nisam ni krenuo na ovaj dugi put. Hvala ti što si stavio ovaj izveštaj , jer sam ovako mogao da vidim otprilike dešavanja , i mislim da nije nešto baš veliko moglo da se desi mislim profitabilno . Meni bi samo troškovi bili mnogo veći nego korist, preći oko 400 km nije mala stvar
Ljusa,ja mislim ,da kada bi svi oni prisutni gledali ekonomsku stranu,ne bi ni dolazili...bilo je izlagaca iz mesta gde u oba pravca moraju da predju vise od 500 km...Ovo je verovatno i prilika da se neka ideja "ukrade",da se razmene iskustva,da se ljudi vide i upoznaju...bice i malo reklame,jer koliko sam cuo,izlagaci ce biti predstavljeni na sajtu udruzenja organizatora...
Kad smo vec kod "kradje" ideja, ja sam vec snimila ona interesantna pakovanja za nakit
SCARY hvala, hvala, hvala :) bas sam uzivala u mini-reportazi a jos sto sam ostala zaprepastena koliko ljudi ima, a mi za njih ni ne znamo
daj Boze srece da se svi jednoga dana ujedinimo
divno scary,hvala na izvestaju
Scary, reportaza ti je sjajna, kao da sam bila tamo Nego, hocu li ja imati tu cast da te upoznam i vidim uzivo one divne sarene staklice? Bas bih volela
Lepo zvuci....
Nazalost, nema sanse da odem u Jagodinu na 2 dana
A nisam sigurna da imam dovoljno robe da pokrijem i radnju i sajam u ovom trenutku...
Jedino moras da proveris da li mogu pojedinci da se prijave..mislim na one koji ne pripadaju udruzenjima, i nisu registrovani ni na koji nacin...