Jao sto si zlatan :jump2: :jump2: :jump2:
Idem krajem ove nedelje u Cupriju, Jagodinu, bicu tamo par dana pa sam htela da iskoristim priliku da te upoznam i vidim te tvoje radove uzivo jer obozavam staklo :roll Naravno, ako se slazes
Jao sto si zlatan :jump2: :jump2: :jump2:
Idem krajem ove nedelje u Cupriju, Jagodinu, bicu tamo par dana pa sam htela da iskoristim priliku da te upoznam i vidim te tvoje radove uzivo jer obozavam staklo :roll Naravno, ako se slazes
Super...kad budes znala tacan dan,javi mi se na forumu pa cu ti ostaviti broj telefona,dogovoricemo se oko detalja itd...Do vidjenja! :bye2
Dragi moji forumaši, evo ja se tek sad uključujem u ovu temu. Bila sam jedan od učesnika na ovom sajmu, i evo videla sam sličice svojih radova i moga druga Saleta, koji radi one suvenire od jute. Moje su tkanice i asurice, a ostale radove ste videli u galeriji na forumu. Zapravo vam se javljam iz drugog razloga. U Jagodini se u aprilu mesecu na CVETI održava sajam cveća, na kome mogu učestvovati i proizvodjači suvenira i domaće radinosti. O svemu što se tiče prijave ću vas blagovremeno obavestiti.
Draga,odakle vadis te informacije??? 8-O ...ja sam blizu Jagodine a nikada nista ne saznam na vreme he he he...a tek na net-u nema nista....nadam se da ces nam javiti blagovremeno kada se to odrzava i hoce li biti i rucnih radova...
pozzzz.....
Skary, pa zamisli ja na 100 km od Jagodine, pa imam te informacije, a ti u komšiluku, pa ne znaš. Bruka. Šalim se. Moja prijateljica je predsednik udruženja "Etno forma" iz Jagodine, pa zato imam informacije. I sigurno ću vas obavestiti na vreme za taj sajam. Pozdrav
Ksantipa..a sto ne bi moglo ako si negde u prolazu,proputovanju,gostovanju...samo se javi...mozda ispadne i prilika na nekom od buducih sajmova...
A evo...samo za tebe...izaberi nesto od figurica i saljem...(osim pauka)... :laugh