Cao svima!10 godina vec intenzivno heklam,pa sam resila da se i ja prikljucim vama vrednicama.Mojih par radova upravo zavrsenih mozete pogledati.Takodje radim i za prodaju.
Moji heklani radovi - mira969
Preli9jepi radovi...
prelepo
cao prelepi radovi, i samo tako nastavi
SVIMA VAMA SRETNA NOVA 2009god. ZELI VAM MIRA HVALA VAM BICE JOS RADOVA,SAMO DA NAMOLIM SINA DA MI POKAZE KAKO JE POSTAVIO OVE SLIKE RADOVA.
Mira 969 pa ovo je fenomenalno!!!!!!!!!!!!!! Skoro nista lepse nisam videla. SVAKA CAST!!!!!!!!! :blob1 Samo tako nastavi! Pozzzzzzz
jao sto je ovo dobro nisam jos vidjela ali sve je super ona zavjesa na vratima je predivna
evo drage moje nesto sto sam skoro radila.
jos jedan
zavesica "srna"se slabije vidi,zbog polozaja vrata,ona ima i druga "jelena".videcete ga kasnije..prva slika je trpezarijski i ovaj malo neobican
Svaka cast!
Prelepi radovi.
Ovo nije moj rad ali se spremam u decembru da radim ovakvu zavesu u plavoj boji.
Zaboravih semu ako nekog interesuje
Odlično izgleda. Koja li tu debljina konca treba ? Posebno je dobro što se radi širinom pa u dužinu koliko treba... Već mi padaju na pamet neke moje 'potrebe' ove vrste...
Nasla sam te @lutajuca,ja cu kruzice metalne sto smo nekada kacili zavese na njih a konac mislim treba neki koji se LAKO pere,mislim da cu kombinaciju pamuka i viskoza-neznam sta ti mislis?Ja imam veliki izbor ovde pa dok to nepipnem rukom ...Jesi li dobila srce na emajl?
evo slicna zavesa
Slatko!
Verovatno je mešavina bolja od čistog pamuka, al' što kažeš, kad pipnem, znaću! Tebi teško da se odlučiš jer ima svega i svačega, nama teško jer skoro da nema ničega, pa smo na istom ! Ili nismo ?
Prelijepi radovi! Srna mi se posebno dopada!
jel imate od one zavese motiv lane ili bambi shemu mozda mnogo je slatko
da imam sa seme je radjena.Evo jednog "pauna" :nes2 :nes2 .Predivan je :nes2
Za ovo vala treba zivaca... A ja taman pocnem nesto pa mi se svidi jos nesto i tako u krug. Pa radim po 5 stvari u isto vreme! >D
:roll: evo drag moje leptiric koji je umesto na stolu zavrsio na vratima,jako brzo se radi i neizgleda lose .Doduse ja sam ga uvecala radi se sa jednim navijutkom( ja sam radila sa dva navijutka) i na drugoj strani ide jos jedan leptirko kad je stolnjak,mad i ovde da sam stavila drugog leptira bio bi trpezarijski stolnjak,(po semi je milje
Lepa je. Ja bih uradila samo tog leptirića i prišila ga na neku zavesu, mislim da bi izgledalo super.
Jel moze sema za leptira???
Zdravo svima! Potrebne su mi neke šeme za čipke i to za one što su se ranije stavljale na ormarićima.Hvala
evo nekih cipkica........ pozdrav
.jos nekoliko.........
........greska............evo je shemica
- 1
- 2
- 3
- 4
- sledeća ›
- poslednja »
dobro dosla draga prijateljice imate predivne radove svida mi se tvoja stora najvise i ja imam jednu slicnu ali ne taku kod mene su dva tausa na njoj i stavila sam ih na prozor od kuhihje i samo nastavi tako i pazi oci da te ne bole cao samira iz syrije